Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H THQ Nordic εξαγόρασε τις Koch Media και Deep Silver

*
Κάνοντας μια κίνηση που δεν ήταν ιδιαίτερα αναμενόμενη, η THQ Nordic ανακοίνωσε την εξαγορά της Koch Media, της Deep Silver και όλων των σχετικών franchises, όπως τα Saints Row, Dead Island και Metro. Το συνολικό ποσό της εξαγοράς θα φτάσει περί τα 121 εκατομμύρια ευρώ και ο τζίρος από τη νέα…ιδιοκτησία της THQ Nordic θα αρχίσει να ενσωματώνεται στα οικονομικά αποτελέσματά της από τον Φεβρουάριο του 2018. Η συμφωνία των δύο πλευρών αναφέρει πως η Koch Media θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη εταιρεία μέσα στο THQ Nordic Group. Ο CEO της THQ Noridc, Lars Wingefors, δήλωσε για το θέμα πως τα studios της Deep Silver θα δώσουν στην κυκλοφορία τουλάχιστον 4 σημαντικά games, μέσα στα οποία βρίσκονται το Metro Exodus, το νέο game της Volition Studio και το νέο game της Dambuster Studio. Το ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει μετά από τα παραπάνω είναι πως η THQ Nordic έχει αυτή τη στιγμή 24 games που δεν έχει ανακοινώσει σε φάση ανάπτυξης και στον αριθμό αυτό έρχονται να προστεθούν άλλα 9 της Koch Media.



Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το brand THQ επανήλθε στο προσκήνιο από την Nordic Games, μετά την εξαγορά του ονόματος το 2014, που ακολούθησε την χρεοκοπία της THQ στα τέλη του 2012. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*